Tulipánból paprika, paprikából Jancsika, Jancsikából kiskirály, kiskirályból tulipán.

2011. január 22., szombat

Az elfoglalt anya kollektív köszönetet mond

Na hát ez szuper! Éppen így képzeltem! Szeretlek titeket ismert és ismeretlen emberek!
Most egy pár sor szabadkozás következik:
Annyi mindent írtatok kommentek és e-mailek formájában, hogy titkárnőt kéne fogadnom, hogy mindenre olyan illőn reagáljak, mint, ahogy a kommentek és levelek írói megérdemelnék. De ez sajnos nem fog menni, mert napjaim Jancsi húzás-vonás-okosítással, és Miska szoptatás-pelenkázás-dögönyözéssel telnek, néha eszem, tök ritkán alszom is, meg ilyenek, szóval nem tudok, annyi e-mailt és kommentet írni, mint amennyit szeretnék, viszont senki kedvét nem szeretném azzal szegni, hogy válasz nélkül hagyom, amit írt. Ezért egy csomó mindenre egy füst alatt mondok nagyon nagyon nagy köszönetet! Remélem mindenki hallja! Mindent elolvastam, minden linket megnéztem, forrnak a fejemben az ötleteitek, mappákban sorakoznak a linkek, képek s mondókák. Ahogy a csillag megy az égen. Konkrét tárgyak megkaparintása és programok egyeztetése ügyében azért jelentkezni fogok pillanatokon belül.
Aztán úgyis dokumentálni fogom, hogy hogy fogadta a Jancsi a házas témát és, hogy miket csináltunk. Naná! Minden itt lesz ilusztrációkkal. A Jancsi édes kis pofája, ahogy örül az új tudományának és a tornabéli sikereinek, és a Miska aranyos bámuló kis fejecskéje, ahogy asszisztál. Meg a sok felépített ház.

Van még valami:
Az elmúlt két és fél évben, jártunkban keltünkben a kórházak, gyerekfejlesztő egységek és a kibertér háromszögében, találkoztunk egy csomó családdal akik, így vagy úgy, hasonló cipőben járnak, mint mi a Jancsival. Csodálatosan erős, folyton küzdő, kreatív emberek, akik nem keseregnek a sorsuk felett, hanem mennek, mint a tankok előre a gyerekeikért, és hozzáteszem, nem ám lógó orral, hanem órisi szeretettel a szívükben, mert a nem sima gyerekek tündérek mind (nem tündériek, hanem tündérek!). Mi elég sokat kommunikálunk egymással és adjuk-vesszük a sok információt. Én ezt a blogot nekik is felajánlom, kincsesbányának, hogy segítőkész embereket és kutyákat ismerjenek meg , másoknak már feleslegessé vált játékokat stoppoljanak le, és szuper ötleteket merítsenek. Megpróbálok valamiféle elosztó szerepet vállalni ezügyben. Remélem, ettől csak még lelkesebb lesz minden segíteni vágyó!
Néhányuk blogját ki is tettem oda oldalra. A tőlük érkezett ötleteket és képeket pedig ezúton is köszönöm!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése