Tulipánból paprika, paprikából Jancsika, Jancsikából kiskirály, kiskirályból tulipán.

2011. január 20., csütörtök

Mint a 101 kiskutyában

olyan most ez. Én csak, gondoltam bátran (mert én nem is vagyok exhibicionista), de szerényen, kiteszem a facebookos ismerőseimnek a linket, elég egyelőre ennyi, erre az ugatólánc széjjelkürtöte, hogy Jancsika és családja segítségért folyamodott a neten. Félreértés ne essék, ez tök jó, csak zavarbajöttem! Még sose írtam blogot, egyszer fogok neki, és így híre megy, mitagadás, elpirultam.
És akkor most ezúton reagálok a kommentekre is:
Köszönjük nagyon a kedves reakciókat itt, egyéb virtuális felületeken és a valóságban, nagyon nagyon jólesnek!
Az összes azonnali ajánlatot pedig jól megjegyezzük!
Én úgy képzeltem, hogy pár napon belül előrukkolok egy konkrét témafelvetéssel, és ehhez kapcsolódón kérdésekkel s kérésekkel, és akkor jöhet minden. És senki ne vegye zokon, ha még nem élek a felajánlásával, csak most épp az a lényeg, hogy életemben először próbálok összeszedett lenni, és tematikus, és rendszerezett. Így például a gitárt akkor fogjuk nagy szeretettel elfogadni, amikor a rock és egyéb együttesekről tanulunk, a nemezelést meg, mondjuk, a kézműves mesterségek hetén fogjuk kipróbálni. A terápiás kutya szuper, az már bennem is felmerült, jó hogy rögtön olvas minket egy! Remélem a mi kutyánk, aki maga szorulna inkább terápiára, beengedi majd.
Fú! már most alig várjuk hogy mindezekre sorkerüljön!


11 megjegyzés:

  1. Izgatottan várjuk a témát! A kutyafelajánlás a legszuperebb eddig! Nagyon aranyos, hogy lehet a szájába nyúlkálni! Az a Jancsinak tuti bejönne!

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok és üdvözlet a kis családnak


    Ma olvastam a blogot, és azon gondolkodtam, hogy Fruzsi tematikus tréningjeihez nem lehetne-e kis hang meg videófelvételeket küldeni Jancsikának, mint egy tananyagkiegészítésképpen.

    Nem tudom most mi a heti lecke, de én hó és hegyek témakörben tudnék kis illusztrációt küldeni:)

    VálaszTörlés
  3. Szia Fruzsi!!

    Nagyon örülök nektek, hogy Ti is bővítitek a blogolók táborát! A fejösszedugás klassz lesz, ahogy olvasom eléggé egy cipőben járunk a nagy srácokat figyelembe véve. Majd én is lopom az ötleteket és én is próbálok előrukkolni dolgokkal.

    Puszi nektek!!

    Lili és Doma

    VálaszTörlés
  4. Heló kedves koraszlőtársak! :) örülök nektek!

    Uliczki! hó és hegyek! tök aktuális! az első témát Jancsi már megrendelte, de ezt fevszem a lista elejére, mert lehet, hogy megyünk a havas hegyek közé nemsokára.

    VálaszTörlés
  5. Fruzsi, tudod, Amper Racka -Floranal es Moninal- szinten terapias kutya. Ne felejtsd oket sem! Majd biztos jelentkeznek egyebkent ok is, de most eppen Gyorben vannak kepzesen. :) Mi az elso tema, amit Jancsi rendelt?

    VálaszTörlés
  6. Azt hittem, Amperre gondolsz, hiszen ő is facebook fan:)
    Nagyon tetszik az ötleted, éljen a blog!

    VálaszTörlés
  7. Szia,

    arra gondoltam, hogy ha van kutyátok, akkor a Jancsinak egy sima kutyás látogatás-simogatás stb. nem túl izgi, hisz naponta megtörténik vele. Persze, ezt is lehet, de van egy jobb ötletem:)) Mi volna, ha kialakítanánk egy Jancsi-kompatibilis terápiát? A Jancsi gyógytornásza, te, a Zuzmó trénere és én kitalálhatnánk és felépíthetnénk egy speciális gyakorlat-sort: ha a Jancsi finommotorikáját kell erősítnei, akkor olyasmivel készülünk, lehet pl. mazsolát dugdosni a szájába, amit ő puhán vesz el, de felcsippenteni és odatenni nem is olyan egyszerű. Lehet, hogy szívesen húz vmi színes rongyot a Zuzmótól, ilyesmik, ha gondolod, találjuk ki, hogy mi a legjobb neki.

    VálaszTörlés
  8. Zuzmó! ez nagyon jó lenne! beszéljük ezt meg, én meg keresek egy olyan gyógytornászt a Jancsiéi közül, aki pluszban vállana ilyet szívesen. emailezzünk az ügyben, nagyon jó lenne! a saját kutyánkkal sajna nem nagyon van viszonyban, ő egy kicsit lökött ahhoz, hogy gyerek kezet dugjunk a szájába

    VálaszTörlés