Tulipánból paprika, paprikából Jancsika, Jancsikából kiskirály, kiskirályból tulipán.

2011. március 13., vasárnap

Idáig süllyedtem

Ha a Miska tinédzser lesz, és majd reggel 5-kor jön haza valami sötét mulatóból, az biztos, hogy hétkor keltem, és megy ki füvet nyírni. Most reggel háromnegyed hétkor, amikor már másfél órája ébren vagyok MIATTA, máson sem jár az eszem csak a bosszún.

13 megjegyzés:

  1. Jaj de jó hogy nem csak nekem vannak ilyen elmebeteg gondolataim, ugyanezt éltem át ma reggel...;)

    VálaszTörlés
  2. Na, most egy kicsit jobban érzem magam. Én szimplán csak befogtam a fülem, amikor hajnalban is kiabált a gyerek, pedig addigra már órák óta rajtam lógott... ;)

    VálaszTörlés
  3. na megyek, megkérdezem anyámat, hánykor keltem kiskoromban, mivel is érdemeltem ki a hétvégi korareggeli ébresztéseket. :)

    VálaszTörlés
  4. kétszer próbáltam leírni, hogy én mit gondoltam, miről, de olyan naturalisztikus és rögtön elnézéstkérős, hogy kénytelen vagyok visszaszívni. Szóval, képzeljétek csak el a világ legdurvábbját, szorozzátok be hattal - amolyan Boborjánosan...

    VálaszTörlés
  5. hihihi,
    mondok durvábbat! Amikor 5-kor jönnek haza a buliból, addig TE nem tudsz aludni! És arra gondolsz, istenem, milyen szép is volt, hogy nem aludtam ugyan, de itt volt mellettem, most meg fogalmam sincs, hol van, kivel és mit csinál :-( (ld. West Balkán)
    lamarti

    VálaszTörlés
  6. Nemrèg megfejtettem hol èr vèget az önsajnàlat: amikor már senkit nem érdekel;) Jó hogy mindannyian leírtátok, így fürdőzhettem kicsit benne "új anyukaként" és már véget is ért bennem...

    VálaszTörlés
  7. Szia Fruzsi!!
    el tudom képzelni a bosszúd anyum diszkó után legkésőbb 8kor keltett minket pedig mi jó alvók voltunk kiskorunkban nem keltünk korán talán csak én...
    anyum is éberen aludt és nem volt mobiltelefon 1993ban hogy felhívjon mi van velünk...
    jah lányom nem volt itthon végre alhattam volna 8ig azt hiszed tudtam arra riadtam nem szuszog a lány aztán eszméltem anyukámnál van, mert koncerten voltunk március 13án este

    VálaszTörlés
  8. Na, látom,minden gyerek rémes:) De Mihály megijedt! ma már sikerült, öt részletben ugyan, de fél nyolcig aludni. én meg hálából tök kedves voltam vele. nem vagyok én telhetetlen.

    VálaszTörlés
  9. Lamarti! jaj, tuti így lesz! akkor meg majd úgy nevelem őket, hogy este 10re itthonlegyenek,különben szobafogság és az I-fónjukat is elveszem. mindenre van egy jó nevelési trükköm.

    VálaszTörlés
  10. Este 10-re, heheheeee... :-)) Naivus maximus. :-D

    VálaszTörlés
  11. sőt fél 10re!
    én azóta édesanyám szemére hányom, hogy 9re haza kellett mennem a szigetről. mennyire égő már! Jaj! lehet hogy azért volt, mert egy éves koromig nem ettem cserébe viszont rengeteget sírtam?

    VálaszTörlés
  12. hja, az én kicsim is ötkor kelt ma, evett (lassan persze mint mindig), aztán mire épp visszaaludtunk volna, felébredt a nagyobbik... ide már dupla bosszú kell :-))

    VálaszTörlés