Tulipánból paprika, paprikából Jancsika, Jancsikából kiskirály, kiskirályból tulipán.

2011. március 4., péntek

Valóra válik egy álmom

Amikor a Jancsival már a koraszülött intenzíves és egyéb intenzívosztályos idők után, még jó három hónapot a sima csecsemő osztály kivételezett magánszobájában tölthettünk, nagyon sok sima anyukát láttam ott a sima kis hörghurutos vagy hasmenéses kisbabájával.
Na akkor a vágyaim és álmaim odáig terjedtek, hogy bárcsak én is egy, a sima gyerekével fel-alá sétálgató anyuka lehetnék, ott kint a kórházfolyosón, nem pedig egy bonyolult anyuka a magánlakosztályban az oxigénre és egyéb csövekre kötött kisfiával, aki (nem a kisfiú, én) lehetőleg próbál inkább senkivel sem beszélgetni, mert túl bonyoult. És, láss csodát, a jövő héten valóra válhat ez az álmom! Kórházba megyünk a Miskával sérvműtétre (ugyanoda). Ott mehetek majd vele fel-alá a folyosón, és beszélgethetek a többi anyukával arról, hogy hány kiló, és jaj bekakilt, és hogy hasról hátra fordul-e már meg minden ilyesmi hülye kismamás téma. Persze mostmár egyáltalán nem ez az álmom, de azért nagyon köszönöm, hogy teljesülhet. Biztos jól érezzük majd magunkat, szem előtt tartva, hogy volt nekünk már ott mennyivel rosszabb is. Mondjuk, a Miskát ez nem fogja vigasztalni, de őt majd én fogom.

10 megjegyzés:

  1. azért remélem lesznek szebb álmaid is, amik valóra válnak majd :-))és persze mielőbbi gyógyulást kívánok a műtét utánra!

    VálaszTörlés
  2. imádlak Fruzsi :)))))))))))))))))))))

    VálaszTörlés
  3. MIIII????? A szejelmeeem! ??? Én is imádlak de hát erről nem volt szó! Ez nem vicces! Jaj, hogy ezeket a fiúkat folyton szereltetni kell. Ó anyám.

    VálaszTörlés
  4. Fruzsi, merjél nagyobbat álmodni, mert ha az is így teljesül, akkor még akármi is lehet!:) Amúgy meg én is imádtalak, és Jetikének meg drukkok. (Milyen sérvműtét? Ugye nem köldököt engedsz ilyen korán?)

    VálaszTörlés
  5. köszönjük! :) azóta amúgy merek már nagyobbat is álmodni, ez csak egy ilyen régi dolog, amit úgylátszik elfelejtettem frissíteni.
    Orsi! nem köldöksérv, az is van de azt hagyják, hanem here vagy lágyék vagy mit tudom én minek hívják, amikor a zacsijába belóg egy kis bélkacs. na olyan. nem tőlem örökölte
    Pannikám, ne aggódj csak másfél nap kórház. mi az nekünk!

    VálaszTörlés
  6. jobbulást és szebb álmokat, de megértelek.
    A jövő héten bedobjam a színes ragacsokat vagy ráér A vasárnap reggel is?

    VálaszTörlés
  7. Imó!köszi! ráér. valamennyi nekünk is van még.

    VálaszTörlés
  8. Drága Fruzs! Annyira jó hogy ezt leírtad, nekünk csak egy korai refux okoz àlmatlan, átordított éjszakákat, de már ezt is világvégeként éljük meg! Na majd mesélek Sárának a bátor fiaidról akik keményebb dolgokkal is megküzdenek;) Drukkolok nektek ehhez a sima sérvműtéthez! Puszi

    VálaszTörlés