Tulipánból paprika, paprikából Jancsika, Jancsikából kiskirály, kiskirályból tulipán.

2011. április 26., kedd

A Halálfejes póló


A Halálfejes póló nem csak amolyan hülye idétlenkedés, hogy haha kisgyerek pokol angyala jelmezben, meg ilyenek, a Halálfejes pólónak története van, ami legitimizálja a fent említett hülye idétlenkedést.
Az volt, hogy amikor a Jancsi, még a legelső hónapokban, épp elég sokat táncolt pengeélen , egy internetes fórumon gyűjtöttem az erőt a sorstársaktól, akik már túl voltak az ilyen pengeélen táncolós részen, és így a leghitelesebb biztatók voltak, és örök hála nekik. Ezen a fórumon egyszer azt a hülyeséget írtam, hogy nem érdekel, hogy a Jancsi milyen idétlen halálfejespólós villamoson hányós kamasz lesz (vagy valami ilyesmi), csak gyógyuljon már meg és jöjjön már haza.
Aztán mintegy 3 évvel később egy kedves illető, idetalált a blogunkra, aki emlékezett minderre, fogta magát, és Britanniából ideszervezett nekünk egy halálfejes pólót, egy barátnője segítségével, aki viszont ihletet kapott és küldött nekünk mégegy halálfejes pólót, hogy a Miskának is legyen. Ők Zsuzsa és Ildi, akiket nem is imerünk, és ők se minket, és akkor szembejön velük egy halálfejespóló és rögtön ránk gondolnak, és elküldik, mert ennek jelentősége van!
Zsuzsa és Ildi! Annyira aranyosak vagytok, én teljesen meg vagyok hatódva! Köszönjük, és nem csak a pólót, hanem, az egészet!
Remélem, ha felnő a Jancsi már nem vágyik majd halálfejes pólóra, mert volt neki kiskorában, és nem fog huligánkodni a villamoson, hanem inkább átadja a helyét, a Miska meg pláne! De ha mégis metálos kamaszok lesznek együtt, igazából én leszek a legboldogabb. Mondjuk akkor már bizos nem lesz ilyen bűbájos az arcuk.

12 megjegyzés:

  1. en olvastam, es emlekszem es hurrrraaaaaa!!!

    VálaszTörlés
  2. Én is olvastam annó azon a fórumon, és nagyon örülök veletek, hogy mefglett aza a póló :)
    Fantasztikus, hogy ez a kicsi szinte mindig vigyorog, nagyon édes!
    L.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon vagány srácoknak néznek ki ebben a pólóban! :-)
    galamb-kassa gabi

    VálaszTörlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  5. Bocsánat, véletlenül töröltem, szóval csak azt írtam, hogy mi köszönjük, hogy örültök:)

    VálaszTörlés
  6. Ez aranyos! :) De Fruzsi, a villamosos huligánkodást is elintézhetnétek most és mindörökre és akkor a felelőtlen de érthető mondásod miatt egészen nyugodtan aludhatnál az elkövetkezendő huszoniksz évben! :)

    VálaszTörlés
  7. metál brúderz rulez!!! ó anyám, ez valami extrajó!

    VálaszTörlés
  8. tegnap hozzáértő metálosok metált hallgattatak velem, sőt death metált, és deathmetálzenekarok történetét ismertették meg velem , most aggodalommal tekintek a jövőbe, hogy vajon a kétezer húszas évek metálja milyen lesz majd?

    VálaszTörlés
  9. Fruzsi, jeee, éljen a halálfejes póló! :D Lesz abból még nagyobb is :))).

    VálaszTörlés
  10. Szia Frutti!!

    Szuper a kisfiad polója

    jaj de igaz csak tartsunk már ott hogy kamaszodnak:D

    Fiam már elkezdte 10évesen
    lányom majd egyszer picurka pocakomban pedig majd jó sokára de legalább végre talán őt időre szülöm meg nem annyival előbb..

    VálaszTörlés