Tulipánból paprika, paprikából Jancsika, Jancsikából kiskirály, kiskirályból tulipán.

2011. június 4., szombat

Barkácsfesztivál

Mivel, amikor este 9kor megszabadulunk a gyermekeinktől, (akik közül amúgy az egyik, mint már említettem, újabban ötkor kel) olyankor nem állíthatom, hogy külnösebben fittek vagyunk. Pedig ilyenkor kéne nekiállni barkácsolni, ragasztgatni, fúrni faragni a jobbnál jobb eszközöket, egyebeket. Mondanom se kell, nem haladunk valami jól.
Úgyhogy! : Azt találtuk ki, hogy barkácsfesztivált rendezünk. Itt a kertben. júni 11. szombat délelőttől júni 12. vasárnap estig, ki mikor jön akkor jön. A Barkácsfesztivál célkitűzése az általunk felhalmozot alapanyagokból minél kitűnőbb szemléltető- és egyéb eszközök készítése a Jancsinak/ minél srtapabíróbb játékok készítése a Mihálynak. Illetve a magunk jólérzése, haverkodás, pogácsa rágicsálás. Szóval, aki szeretne, az jöhet sürögni: lesz férfias szög, kalapács, deszka szekció, lesz tű cérna rongy és sólisztgyurma szekció , Cellux féle szemétből aranyat részleg, és lesz kartondoboz-papírfecni-festék-ecset-ragasztó különítmény. Meg ami még addig eszünkbe jut. Lehet jönni gyerektelenül komoly alkotómunkát végezni veszélyes fűrészekkel, de aki gyerekestül érkezik, annak a biztonságos sólisztgyurma és a festék-ecset szakkör nyújt majd alkotási lehetőséget.
Az alábbi dolgokat kell majd például elkészíteni: mindenféle állatok és egyebek képei kártyán, patakok, hegyek-völgyek, hidak makettjei, kis asztal, rezgőlap, világító izék, bizonyos állatfigurák, színes építőkockák, kishajó dióból, sok méretű gomba, fa, vízirózsa, picike kis rokka, talicska, kerekeskút, vizimalom, hóember, meg még addig még kigondoljuk miminden. Illetve, aki úgy érzi, hogy neki magának is nagy szüksége van szemléltető eszközökre, az is jöjjön bátran (kedves bicebóca kollégák). Akit érdekel a dolog, írjon a fejfeljancsikukacgmailpontcomra, és akkor elárulom hol lakunk. Aki tudja a számom, fel is hívhat, aki azt is tudja, hol lakunk, az csak jöjjön, csak jöjjön!
Mondjuk mind szombaton, mind vasárnap legyen a kezdés 11 óra, a befejezés pedig 7. Szóval ebben az időintervallumban tárva lesz a kapunk. Rablók és egyéb gonosztevők ne jöjjenek, mindenki mást szeretettel várunk. A Jancsi 2 és 4 között általában alszik, a Miska meg ugye nem szokott aludni soha, úgyhogy aki találkozni akar Jánossal, az ne ebben a 2 órában érkezzen. Mi van még? ... nem tudom... szerintem jó lesz, kíváncsi leszek!

3 megjegyzés:

  1. Mi szívesen beneveznénk, majd, ha csütörtöktől már kilátok a fejemből, akkor kigondolom a hogyant! ;D

    VálaszTörlés
  2. Pankesz feltalált egy tavirózsa készítési módszert, tehát emellé a programpont mellé felkerülhet a neve!

    VálaszTörlés