Tulipánból paprika, paprikából Jancsika, Jancsikából kiskirály, kiskirályból tulipán.

2011. augusztus 30., kedd

Hülye barom kullancsok!

Ahogy mondom! Mert belementek a Miskába. Ketten is! És mondhatnám, hogy bolhacsípés, de mélységesen kiakadtam. Már elmúlt amúgy a kiakadás, de a jelenség, miszerint a veszedelemküszöböm igen alacsony, nem megnyugtató. Amikor a megjártuk a Jancsival a pokolszerű mély bugyrokat, annak örvendeztünk, hogy na majd ha lesz egy sima gyerekünk, annak aztán lehet bármi baja, majd kit érdekel, kiröhögjük, és visszaküldjük játszani. Erreföl, jön a két kullancs, és meg végigvízionálom az összes szövődményt 1 másodperc alatt, és hangosan zokogok, hogy jaj nehogy baja legyen a Mihálynak! Ennyit erről. De mi vár még rám, aggódhatok éltem végéig olyanokon , hogy fejre esés a csúszdáról, hanyatt esés az almafáról, kismotorozás a haverokkal az autók közt, ittas vezetés, partidrogok, parkban alvás, ejtőernyőzés, hülye barátnők. Az egész el van cseszve, lőttek a nyugalmamnak, nekem annyi! Amúgy ha nincs semmi, akkor nagyon kiegyensúlyozottak vagyunk, csak ne legyen semmi!

4 megjegyzés:

  1. Hát igen, Anyasors.... :-)
    A nyugalomnak tényleg lőttek egy életre, de milyen gáz lenne, ha nem lenne kiért aggódni :-)

    VálaszTörlés
  2. ezt ismerem! de nem baj, majd következő életünkben szerzetesek leszünk és kizárólag istenért kell majd aggódnunk (esetleg még az emberiségért), de az más. addig meg csak kibírjuk valahogy! :)

    VálaszTörlés
  3. Rossz pénz nem vész el!

    VálaszTörlés
  4. a kullancsparát tökéletesen megértem...
    Teljesen normális anyai reakció a kiakadás, mindegy, hogy mi mindenen vagytok már túl. Egyébként meg igy jó, hogy van ez a két édes csemete, akikért lehet aggódni. Aztán amikor már miattuk nem annyira kell aggódni, akkor majd aggódhatsz az unokákért :D

    VálaszTörlés