Tulipánból paprika, paprikából Jancsika, Jancsikából kiskirály, kiskirályból tulipán.

2013. augusztus 11., vasárnap

Nincs itt semmiféle habostorta

Azért amikor a Jancsi éjjel egyig háromszor kel fel, mert fáj a füle, a Vica megbolondul és nem alussza át az éjszakát, hanem kétszer is felkel (jön a foga, vagy mi?), a Mihály pedig minden éjjel megjelenik az ágyunkban, mert fél a szörnyetegektől, és utána keresztbefekszik, fél hatkor felkel keresi a nyonyiját (ami egy csinos fehér selyemsál volt egykor, most több darab szanaszétfújt zsebkendőfecnire hasonlító kis nyavajás lekoszlott kis izé, és a világon a legnehezebb megtalálni egy szanaszéttúrt ágyban) kakaót kér, majd vagy visszaalszik vagy nem, olyankor egyáltalán nem vagyok aranyos. Köcsög fülfájás! Hülye szörnyetegek! És miért nem születnek a babák foggal? 
Egyáltalán nem vagyok mindig vidám! Remélem most ezt letisztáztuk. 

6 megjegyzés:

  1. Én két gyerekkel se vagyok mindig vidám, úgyhogy a szememben hős vagy nemvidáman is. És aki nemvidáman ilyen jókat ír, az a hősiesség mellett még ügyes is, én tehát továbbra is csodállak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. áh, nem vagyok én hős vagy akkor mindenki más is az :)

      Törlés
  2. Én sem vagyok mindig vidám..sőt mostanában nagyon nehezen megy nekem a vidámság...:( Sok-sok gyógypuszit fog tündéreket és álom manókat küldök nektek!:) Remélem odaérnek!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Julcsi! azért remélem, van, aki segít, hogy vidámabb legyél! egy virtuális ölelést tudok küldeni !

      Törlés
  3. Aranyos vagy!!!♥ Köszönöm!!!♥

    VálaszTörlés
  4. Hogy vagytok?? Boldog Szülinapot neked itt is Fruzsi!♥

    VálaszTörlés