Tulipánból paprika, paprikából Jancsika, Jancsikából kiskirály, kiskirályból tulipán.

2015. április 21., kedd

Medzsikmí! Világszám!

Na, hatalmas őrület van!  Útnak indul a tervünk, az álmunk, amit évek óta dédelgetünk. Reméljük, nem csak úgy elindul, hanem valóra is válik. Nem is szaporítom tovább a szót, álljanak itt a linkek, melyek mindenkit elvezetnek oda, ahonnan minden titkot megtudhat végre, érdemes idekattintani, mert ami azután fog történni, azt nem hiszitek majd el! Csak annyit mondok: klikkeljetek majd  a videóra!
Jó hír még az is, hogy ide ugyan alig írok, de ide viszont most fogok elég gyakran, nem csak én, de én is. Kedveljetek minket a facebookon is, és amúgy is, az életben!
Minden jellegű támogatásnak nagyon fogunk örülni!

6 megjegyzés:

  1. Szia,

    régen olvaslak, régen drukkolok, régen szeretlek benneteket. Egy ötlet, lehet, hogy nem ér semmit:
    Van egy Holnapocska tábor: www.holnapocska.hu Zalaszabarban. Egy nagyon nagyon gazdag filantróp vállalkozó találta ki:http://www.szabadics.hu/index.php?pg=munkatarsak. nem ragozom, hogy milyen pénzből, de legalább valamit visszatölt. Most éppen pályáznak újabb forrásokra. Meg kellene keresni őket és megkérdezni, akarják-e a ti projekteteket támogatni, a táboruk úttörő lehetne ilyen játékok, elsőként a Labirintus felállításában. Irtó nagy PR kampányt lehetne csinálniuk belőle. Ezt akkor vállaljátok be, ha ezzel az embertípussal hajlandóak vagytok együttműködni. Tudtok tőlük egyszerűen csak pénzt kérni is, nem biztos, hogy adnak. Ha kell a nevem és az, hogy én honnan kerültem velük kapcsolatba, akkor adok pontosabb kontaktokat.

    Zsuzsa

    VálaszTörlés
  2. szia Zsuzsa! köszi a tippet, elgondolkodunk rajta a többiekkel, bár nem tudom, hogy pontosan milyen embertípusra célzol, ettől is függ azért :) adsz nekem egy email elérhetőséget? ha írsz a fejfeljancsis emailemre, akkor titkos maradsz. köszi szépen!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szuper gratulálok, és sok sikert hozzá :)
    L.

    VálaszTörlés
  4. Fruzsi, ez fantasztikus!!! És látom, hogy az első modellre már majdnem összegyűlt a pénz, király, hajrá! A videó nagyon cuki lett. :) Drukkolok nektek! (amúgy Flórát is ismerem még a gimiből, kicsi a mi kis világunk) puszi! Balogh Orsi

    VálaszTörlés
  5. Helló Orsi! köszi! Megmondom Flórának, hogy ismered :) mi pedig hajtunk tovább, hisz még van 23 napunk, ezalatt még egy játékra való is összejöhet!

    VálaszTörlés